• Home
  • Projecten
    • BRABANT VAN BINNEN
    • CAKE
    • HELIOS
    • BEELDSPRAAK
    • UIT-ZICHT
    • MAX MINI
    • DE GROENE KAPEL
    • WATERRAT
    • 50 GASTEN
  • Over Cherry Berry
    • Wouter
    • Concept
    • Hospitality
  • Home
  • Projecten
    • BRABANT VAN BINNEN
    • CAKE
    • HELIOS
    • BEELDSPRAAK
    • UIT-ZICHT
    • MAX MINI
    • DE GROENE KAPEL
    • WATERRAT
    • 50 GASTEN
  • Over Cherry Berry
    • Wouter
    • Concept
    • Hospitality
CHERRY BERRY
  • Home
  • Projecten
    • BRABANT VAN BINNEN
    • CAKE
    • HELIOS
    • BEELDSPRAAK
    • UIT-ZICHT
    • MAX MINI
    • DE GROENE KAPEL
    • WATERRAT
    • 50 GASTEN
  • Over Cherry Berry
    • Wouter
    • Concept
    • Hospitality

Concept.

Baseer alles op je concept

Niets is leuker dan concepten ‘from scratch’ te bedenken. Geef mij een een blad papier, een lege ruimte, een kale vlakte of een leeg podium en ik ga aan de slag.

Elk product, elke productie en elk bedrijf is erbij gebaat om een duidelijke kern te hebben: het concept, de visie, de ‘waarom’. Alles wat daarna komt moet je terug kunnen voeren op die kern. Pas dan weet je hoe je iets moet aanpakken en wat nu uiteindelijk de uitkomst moet zijn.

​Conceptualiseren, oftewel het bedenken en uitwerken van een concept, is misschien wel mijn favoriete bezigheid. De grootste uitdaging is om iets te ontwikkelen binnen de kaders van een opdrachtgever of klant. Dus bijvoorbeeld: ‘bedenk een thema en invulling voor dit golfterrein’, of ‘ontwikkel een documentaireserie over Brabant’. 

​Het is een kwestie van (door)vragen, logisch nadenken en durven. Durven om origineel te zijn. Ik durf dat!

Concepttekeningen

op een rij

Projecten
Wouter
Concept
Hospitality

Curriculum Vitae

adres

Kloosterlaan 163
​4811 EE Breda

CONTACT

[email protected]
​06 2805 3471


© COPYRIGHT 2015. ALL RIGHTS RESERVED.